PARAGON DJ FUSION: DJ SIGN UP

Dragi DJ’s pasionați de muzică și de arta mixajului, a sosit momentul să vă arătați talentul și să faceți senzație pe scenă! Paragon Music Festival dă startul sesiunii de înscrieri, iar acesta este momentul perfect pentru a vă face cunoscuți în industria muzicală!

 

Dacă iubești să mixezi muzică, să creezi atmosferă și să te distrezi în timp ce faci asta, nu trebuie să ratezi oportunitatea unică de a-ți prezenta talentul la Paragon DJ Fusion, un pre-party organizat pentru a alege cei mai fresh DJ’s ce vor mixa chiar la festival! Selecția va avea loc pe 30 iulie la Gilda Music Lounge, iar intrarea publicului se va face pe bază de bilet.

 

Înscrierile vor fi deschise până pe data de 23 iulie 2023, la ora 23:59. Pentru a te înscrie, completează formularul disponibil mai jos, iar în cel mai scurt timp vei primi confirmarea înscrierii. Detaliile referitoare la ora la care vei mixa vor fi comunicate ulterior, după finalizarea perioadei de înscriere. Regulamentul complet al evenimentului este disponibil la finalul acestui anunț. Sesiunea de înscrieri este deschisă tuturor pasionaților de DJ-ing cu vârsta cuprinsă între 16 și 26 de ani.

 

Așadar, ce mai aștepți? Înscrie-te acum și pregătește-te să impresionezi o audiență entuziastă și să trăiești o experiență pe care nu o vei uita niciodată! Paragon DJ Fusion te așteaptă la sesiunea de mixaj pentru a-ți transforma visul de a deveni un DJ de succes în realitate!

 

Come drop your best mix!

 

PS: Grăbește-te! Nu rata ocazia de a te înscrie până pe 23 iulie la 23:59 și de a avea șansa de a mixa și la Paragon Music Festival, pe 15 și 16 septembrie 2023. Vei face istorie la prima ediție!

Documente utile:

Acord parental pentru minori

Acord GDPR pentru majori

Regulament 

Politică de confidențialitate

FORMULAR DE ÎNSCRIERE

Social Share